EMA - Markab 2021 - Ratiņi Indie / Bumbleride

"" Bumbleride Indie   ir stilīgs ratiņš ģimenei ar mazuli, kurš vēlas vienmērīgi pārvietoties uz asfalta, mežā, kā arī starp sniega pilieniem. Turklāt katrs ratiņš ietaupa 28 plastmasas pudeles no nonākšanas izgāztuvē!

Kā notiek glābšanas darbi? Bet tādā veidā, lai mīkstie un izturīgie zaļo ratiņu seguma tekstilizstrādājumi būtu pilnībā izgatavoti no polietilēna tereftalāta (PET), kas nozīmē kopš 2011. gada ietaupīt vairāk nekā pusmiljonu ūdens pudeļu no poligonu piesārņojuma.

Skaists un izturīgs

Bumblerīds   ratiņu krāsu diapazons ar lielu arku ir satriecošāks nekā vidēji: klasiskāka matēta melna, jūras zila, rītausmas pelēka, māla tonēta oranža un tā vietā moderna monēta.

Vecākie ratiņi zina teikt, ka, ja jūs jau pērkat jaunu transportlīdzekli, ir vērts ieguldīt modelī, kas spēj izturēt vairākus bērnus un/vai ko vēlāk var pārdot otrreizējā tirgū par saprātīgu cenu.   Bumblerīds   ir paredzēts ilgam   laikam – Indie   var izmantot no zīdaiņu perioda līdz brīdim, kad tas izaug no ratiņiem.

Vienmērīgs brauciens

Tricikls Indie, kas paredzēts Kalifornijas kalnainajā   apvidū,   ir ideāli piemērots arī Ziemeļvalstu klimatam. Liela arka aizsargā pret sauli, rudens vējiem un sniega pūsmu. Laba piekare un augstas pneimatiskās riepas padara pastaigas gludas. Pilsētā var braukt pāri apmalēm bez kratīšanas, un ratiņus ar vienu roku var stumt arī pludmales smiltīs. Ja galvenā funkcija ir bērna pusdienu snaudas, tad šim nolūkam Indie ratiņiem būs jauks vietas daudzums.

EMA (EMA)   domā, ka bērns   ir vislabāksagatavots Indie, kad viņšjau sēž un vēlas padarīt apkārtējo   pasauli aci pret aci. Acu kontakts ar māti ir svarīgs mazajam bērnam, un šajā gadījumā   labākais risinājums no Bumbleride modeļiemir četru   riteņu ēra ar savstarpēji aizvietojamu ceļojuma virzienu   . Ja ir nepieciešams pārvietoties ar vairākiem maziem ģimenes locekļiem uzreiz, tad jums ir jāizvēlas divu bērnu ratiņi   Indie Twin..."- Lasīt Vairāk


Jaunākas ziņas